Η Ομάδα των Ιατρών μας

Image

Xρήστος Ηρ. Κρητικός
Χειρουργός Οδοντίατρος DDS
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών
Ειδικ. στην Περιοδοντολογία - Εμφυτεύματα
New York University - USA

O Δρ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ γεννήθηκε στην Μακρακώμη Φθιώτιδοs το 1978. Εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών το 1998 και αποφοίτησε το 2003 με το βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Στην συνέχεια υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος σμηνίας-οδοντίατρος στο Νοσοκομείο της Αεροπορίας (Γ.Ν.Α) και τον επόμενο χρόνο εξειδικεύτηκε στα laser στη Γερμανία. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην περιοδοντολογία-εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία αποκλειστικά στο πεδίο της περιοδοντολογίας και της εμφυτευματολογίας, ενώ παράλληλα συνεχίζει την επιστημονική του κατάρτιση παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε σεμινάρια σε πανεπιστήμια της Γερμανίας-Ελβετίας και ΗΠΑ.

Επίσης, η έρευνά του εστιάζεται σε τεχνικές ουλοπλαστικής και οστεοενσωμάτωσης. Από το 2009 είναι υπεύθυνος της περιοδοντολογίας στην ιδιωτική του κλινική HEALTH AND SMILE και στην κλινική EURODENTICA. Είναι μέλοs τηs Αμερικανικήs Ακαδημίαs Όστεoενσωμάτωσηs, τηs Αμερικανικήs Ακαδημίαs Περιοδοντολογίαs και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικήs.

Μαριάνα Κοντοπόδη
Χειρουργός Οδοντίατρος
Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Ειδικότητα στην Αισθητική Οδοντιατρική, 
University of New York-U.S.A

Η δρ. Μαριάννα Κοντοπόδη αποφοίτησε απο την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης το 2005. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται στο Brighton της Αγγλίας σαν γενική οδοντίατρος. Το 2007 έφυγε για τις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής οπου και εξιδεικεύτηκε στην αισθητική οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (Ν.Υ.U) έχοντας την ευκαιρία να διδαχτεί απο τους καλύτερους καθηγητές στον κόσμο σε ενα state of the art πανεπιστήμιο.

Το 2008 επέστεψε στο Λονδίνο οπου εργάστηκε σε ιδιωτικές κλινικές σαν αισθητικός οδοντίατρος ενω ταυτόχρονα της προτάθηκε η θέση του επισκέπτη λέκτορα στο τμήμα της αισθητικής οδοντιατρικής στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου (U.C.L).

Το 2010 επέστεψε στην Ελλάδα και έκτοτε δουλεύει σαν εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές στην Αθήνα και στην Κρήτη, ενω εξακολουθεί να συμμετέχει σαν επισκέπτης λέκτορας σε σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαιδεύσης τοσο στην Ελλάδα οσο και στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το UCL.

Ειναι μέλος της Αμερικάνικης ομοσπονδίας αισθητικής οδοντιατρικής και του συλλόγου οδοντιάτρων της Αγγλίας.

Image
Image

Ιωσηφίνα Θεοδώρου
Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ

Η Ιωσηφίνα Θεοδώρου γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1992 στην Κύπρο όπου αποφοίτησε από το Λύκειο Ακροπόλεως με Άριστα στη Λευκωσία. Στη συνέχεια ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αθήνα στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα Επικοινωνίας  Μέσων και Πολιτισμού το 2010, μετά από δύο χρόνια όμως αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να ακολουθήσει την κλίση της στην Οδοντιατρική Αθηνών του ΕΚΠΑ. Αποφοίτησε το 2018 με Λιαν Καλώς και το 2019 συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Αθηνών πάνω στα “Μεταβολικά Νοσήματα των οστών”.  Από το 2016 συνεργάζεται με διάφορα οδοντιατρεία στην Αθήνα εμπλουτίζοντας γνώσεις και εμπειρία κυρίως στα αντικείμενα Περιοδοντολογίας, Προσθετικής και Αισθητικής οδοντιατρικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολουθεί και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες. “Η οδοντιατρική εξελίχθηκε σε πάθος και δημιουργία καθώς συνδυάζει την ιατρική γνώση με το λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.”

Νεφέλη Χατζημανωλάκη

Βοηθός Οδοντιάτρου
Πτυχιούχος (BSc Hons) Οδοντικής Τεχνολογίας, Manchester Metropolitan University

Η Νεφέλη Χατζημανωλάκη γενννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Το 1991 αποφοίτησε από τη ΣΒΙΕ και στη συνέχεια έφυγε για Αγγλία, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως πτυχιούχος της Οδοντικής Τεχνολογίας (BSc Hons in Dental Technology) του ιδρύματος Manchester Metropolitan University.  

Το 1996 επέστρεψε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε για 4 χρόνια σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο (ορθοδοντική) και από το 2004 έως σήμερα ασκεί το επάγγελμα της βοηθού οδοντιάτρου όλων των ειδικοτήτων. 

Image